Substrat Silikon Nitrida
Plug Cahaya Keramik Mesin Diesel
Igniter saka Ketel Kompor Pelet
Plug Glow Pemanas Parkir

Henting Torbo Keramik Products Co., Ltd.

Henting Torbo Ceramic Products Co., LTD. yaiku perusahaan teknologi tinggi sing fokus ing riset, produksi, lan penjualan produk-produk nitrida silikon sing ditekan, sing dununge ing wilayah industri Yuanhua, kutha Henting, provinsi Zhejiang, China. Perusahaan kasebut duwe lini produksi nitrida silikon sing ditekan panas lan peralatan uji coba uga R&D sing sampurna. tim manajemen, penjualan lan layanan. Perusahaan kasebut wis nggawe hubungan koperasi R&D jangka panjang lan stabil karo Institut Silicon Nitride Shanghai lan Universitas lan Universitas ing Shanghai, adhedhasar kabutuhan nyata para pelanggan, nindakake R&D lan produksi kanggo produk sing disesuaikan. Substrat silikon nitrida, colokan lampu diesel keramik, tungku pelet kompor kalebu substrat silikon nitrida, insinyur plug insinyur solar, penyala permukaan panas, colokan tungku pemanas parkir, tungku kompor & ketel pelet, elemen pemanas mobil listrik, pembakar Gas Exhaust Piranti Aftertreatment, lsp.